4 Biz & Cars rally

17 maart 2019 - 160km - Oldtimers & moderne wagens

4 Biz & Cars, driving your business

Samen met 4 Biz & More staat Openroads in voor de organisatie van de 4 Biz & Cars zakelijke rondritten. Beide organisaties gaan hiermee een langdurig partnership aan. 4 Biz & More is een dynamische consulting organisatie die bedrijven commerciële ondersteuning geeft op diverse klantgerelateerde gebieden. Met 4 Biz & Cars is er ook een luik dat zich toespitst op ondernemers met een passie voor autorijden, graag networken met zulke autoliefhebbers én op de hoogte willen blijven van business trends.

Met 4 Biz & Cars willen we mensen binnen een bedrijf en bedrijven onderling dichter bij elkaar brengen op een leuke manier, dit alles gekoppeld aan het plezier van autorijden. Jaarlijks worden vier rondritten voorzien, deze gaan door per kwartaal en worden ingevuld met "power speeches": dit zijn bondige infosessies over actuele thema´s en bedrijfsvoering, die interessant zijn voor al wie zich in het ondernemersveld begeeft. Deze infosessies worden opgevolgd door puur rijplezier langsheen de mooiste wegen in België en daarbuiten, tijdig afgewisseld met leuke stops die de mogelijkheid bieden voor verdere networking.

Openroads voorziet deze rally´s van een volledig uitgewerkt roadbook waarbij rekening wordt gehouden met het sterk variërende deelnemersveld. We zorgen ervoor dat het een leerrijke, avontuurlijke en ontspannen dag wordt. We voorzien daarom telkens een rondrit van ongeveer 3 uur langsheen enkel de beste wegen zorgvuldig voor u uitgekozen.

De deelnemers kunnen zich inschrijven aan de hand van een voordelig abonnementssysteem aan 300 Euro excl. BTW per persoon en hoeven zo geen enkele sessie te missen. Afzonderlijke sessies zijn uiteraard ook mogelijk. Wie deelneemt, gaat gegarandeerd naar huis met relevante kennis voor zijn zaak, nieuwe bedrijfscontacten en een leuke herinnering aan deze autoritten die een ware belevenis vormen.


Zeeuws-Vlaanderen

Het eerste 4 Biz & Cars networking event - in samenwerking met Openroads - gaat door op zondag 17 maart 2019 in Zeeuws-Vlaanderen. Na een eerste power speech gericht op actuele bedrijfsthema´s, wordt een korte briefing gegeven voor de rondrit om jullie in te leiden in het rally rijden.

Deze rondrit laat je genieten van de natuurpracht die Zeeland te bieden heeft. Tijdens deze rally ontdek je de leukste bezienswaardigheden van de streek via de mooiste wegen. De ongeveer 160 kilometer lange route brengt puur rijplezier, gekoppeld aan ongerepte stukjes natuur die iedereen weten te bekoren. Deze rondrit biedt maximaal rijplezier voor elk type wagen en bestuurder. Uitgetekend door en voor autoliefhebbers, wordt steevast rekening gehouden met wagens met een beperkte bodemvrijheid zodat een dag zorgeloos genieten voor iedereen verzekerd wordt.


Karting JPR

Voor dit eerste 4 Biz & Cars networking event verzamelen de deelnemers om 9u30 bij Karting JPR. JPR Belgium was één van de eerste indoor kartings in België. Met o.a. 800m circuit, 200cc sterke Sodi karts, een state-of-the-art tijdsregistratiesysteem en een professionele en veilige begeleiding is JPR Belgium een kartingcircuit van uitzonderlijke kwaliteit. Karting JPR is gelegen op het adres Europark-Noord 29 in 9100 Sint-Niklaas. Karting JPR vormt zowel de startplaats als aankomst van deze rondrit. Bij de start heten we de deelnemers er welkom met een drankje en een roadbook, houden we onze eerste bondige infosessie en overlopen we kort de briefing.


De Bourgondiër

Over de middag houden we halt bij De Bourgondiër. De Bourgondiër vormt in de streek hét adres om lekker te eten, met ook een passend terras. Ongeacht wanneer je er langs gaat of met welke reden je er reserveert, iedereen wordt er steeds uiterst hartelijk ontvangen. Het hoeft dan ook niet te verwonderen dat de Bourgondiër gekozen is als onze middagstop waar de deelnemers kunnen genieten van een heerlijke lunch. Op het menu staan diverse pastagerechten in buffetvorm, aangevuld met drankjes.


Inschrijven

De inschrijvingen per sessie zijn beperkt. De prijs voor deelname op 17 maart bedraagt 79 Euro excl. BTW per persoon. Daarbij zijn 3 power speeches, volledige lunch, drankje bij start en aankomst, een uitgeprint roadbook en professionele begeleiding op de dag zelf inbegrepen. Factuur voor deelname aan dit zakelijk networking event kan tevens aangevraagd worden.

Inschrijven gebeurt volledig via deze website. Vul het formulier in en even later krijgt u een bevestigingsmail met daarin uw betalingsgegevens en alle informatie nog eens op een rijtje. U bent pas definitief ingeschreven na betaling van het inschrijvingsgeld en de daarbij behorende bevestigingsmail.

Helaas, de inschrijvingen zijn gesloten.

Samenvatting

 • Agenda: zondag 17 maart 2019 vanaf 09.30
 • Start & aankomst: Karting JPR: Europark-Noord 29, 9100 Sint-Niklaas
 • Kostprijs: 79 Euro excl. BTW per persoon (of 95,59 Euro incl. BTW per persoon)
   Daarin is inbegrepen:
  • Drie power speeches (bondige infosessies)
  • Volledige lunch
  • Drankje bij start & aankomst
  • Roadbook
  • Professionele begeleiding