Realisaties

Een overzicht van de voorbije rondritten door Openroads.

2024 Polderrit

2024 Polderrit

Voor de eerste rondrit van het jaar was er meteen al een zeer grote opkomst. Meer dan 60 wagens genoten van een gezellige dag polderplezier, ondanks het mindere weer. Met net geen 200 kilometer aan kleine Vlaamse wegen, met een korte zijstap over de Franse grens, was dit een goed gevulde namiddag om het seizoen mee te starten.

Opdrachtgever: Openroads
Fotogalerij: 2024 Polderrit
Voor meer informatie over de rondrit: 2024 Polderrit


2023 Corporate Event

2023 Corporate Event

Openroads werd gecontacteerd door een grote Belgische verzekeringsmakelaar om een driedaags evenement in het buitenland te ontwerpen voor een specifieke groep van hun cliënten. In totaal genoten ongeveer 120 mensen van een bijzonder ervaring die Openroads met de grootste zorg en creativiteit heeft kunnen bedenken, plannen en uitvoeren. Een vloot van vintage auto's werd gehuurd en onderhouden door Openroads, een thematisch roadbook werd speciaal voor de gelegenheid gemaakt, en zelfs het Michelin-sterrendiner paste bij het algehele thema van het evenement. De volledige Openroads-ervaring voor zowel onze klant als zijn gasten.

Opdrachtgever: Private event


2023 Team Building

2023 Team Building

Voor een private groep werd in samenwerking met de eventmanagers van Panama Events een gezellige middag vol rijplezier gepland. Openroads werd gevraagd om binnen een strak schema een route tussen vaste locaties uit te stippelen, waarbij rekening werd gehouden met het voertuigtype, de verkeersdichtheid en de ervaring van de bestuurders.

Opdrachtgever: Panama Events


2023 End Of Summer Drive

2023 End Of Summer Drive

Een mix van elektrische, moderne en vintage wagens zorgde voor een zeer gevarieerde opkomst voor deze eerste editie van de End Of Summer Drive. 38 blije bestuurders en hun copiloten genoten van een mooie zonnige dag met ruim 190 kilometer aan rijplezier, de perfecte afsluiter van het seizoen.

Opdrachtgever: Carrosserie Moerman
Fotogalerij: 2023 End Of Summer Drive


2023 WAX-IT Rally 6.0: Le Ballon d'Alsace

2023 WAX-IT Rally 6.0: Le Ballon d

Velen vroegen zich af hoe we versie 5.0 van de WAX-IT rally gingen overtreffen. Door een extra dag en 200 kilometer roadbook toe te voegen was het antwoord. Deze extra's in combinatie met een uitzonderlijk hotel en een Michelin ster om mee af te sluiten zorgden er voor dat dit werkelijk een rally was om nooit te vergeten.

Opdrachtgever: WAX-IT
Fotogalerij: 2023 WAX-IT Rally 6.0: Le Ballon d'Alsace
Voor meer informatie over de rondrit: 2023 WAX-IT Rally 6.0: Le Ballon d'Alsace


2023 Collecting Cars Rally

2023 Collecting Cars Rally

Collecting Cars, 's werelds favoriete veilingplatform voor oldtimers en moderne auto's, kwam voor de eerste keer naar België voor een rally event. Een geweldig promotie-evenement voor autoliefhebbers uit België en Nederland, met een mooie verscheidenheid aan auto's om te bewonderen en en aan het werk te zien en horen.

Opdrachtgever: Collecting Cars
Fotogalerij: 2023 Collecting Cars Rally
Voor meer informatie over de rondrit: 2023 Collecting Cars Rally


2023 KMO Bornem Rally

2023 KMO Bornem Rally

Een groep bevriende ondernemers nam contact met ons op om een leuk weekend te plannen en uit te voeren. Zeeland, en met name de Deltawerkenregio, was de uitverkoren bestemming voor een ontspannen weekend vol ontspanning en autorijden.

Opdrachtgever: KMO Bornem Rally
Fotogalerij: 2023 KMO Bornem Rally


2023 DRIVR Rit 6

2023 DRIVR Rit 6

Op een mooie zonnige zondag in september konden 79 DRIVR's een dag lang genieten van de Openroads-ervaring: coole stops, mooie wegen, eindeloze vergezichten, gelijkgestemde mensen en een grote diversiteit aan auto's. In totaal genoten zij van 260km van het beste van wat onze buurlanden te bieden hebben.

Opdrachtgever: DRIVR.be
Fotogalerij: 2023 DRIVR Rit 6
Voor meer informatie over de rondrit: 2023 DRIVR Rit 6


2023 Ardennenrit

2023 Ardennenrit

Dit jaar verplaatste de rally zich lichtjes uit zijn normale regio vanwege een speciale reden. In 2021 vonden er zware overstromingen plaats in de regio Ahrtal, wat enorme verwoesting veroorzaakte van huizen, infrastructuur en soms zelfs alles waar mensen jarenlang voor hadden gewerkt in slechts enkele minuten tijd. Dit is de reden waarom de rally dit jaar het Eifelgebergte verkende, met een bezoek aan het getroffen gebied. Tijdens de rondrit steunden we een lokaal bedrijf door langs te gaan en wijn rechtstreeks van de wijnboer mee te nemen. Gedurende de rest van de dag genoten de deelnemers van een modulair roadbook dat mensen opties bood tot een route van 230, 260, 270 of 305 kilometer lang. Als kers op de taart was een bezoek aan de Nürburgring mogelijk voor degenen die dat wilden.

Opdrachtgever: Openroads.be
Fotogalerij: 2023 Ardennenrit
Voor meer informatie over de rondrit: 2023 Ardennenrit


2023 Autogids Youngtimers Rally

2023 Autogids Youngtimers Rally

Met 160 auto's, 340 deelnemers, prachtig weer, twee vintage circuits, lekker eten en fantastische wegen was dit een evenement om nooit te vergeten. Een grote diversiteit aan auto's met chauffeurs uit alle windstreken genoten van een volledige dag autoplezier in het zuiden van België en delen van het Franse Parc naturel régional des Ardennes.

Opdrachtgever: AutoGids
Fotogalerij: 2023 Autogids Youngtimers Rally
Voor meer informatie over de rondrit: 2023 Autogids Youngtimers Rally


2023 Zeeland Classic

2023 Zeeland Classic

Regenachtige omstandigheden en koude temperaturen lijken misschien niet het ideale weer voor een roadtrip, maar goede wegen en af en toe een tulpenveld zorgden voor de nodige opfleuring van een anders overwegend grijze dag. De 190 km lange route cirkelde rond Hulst, waarbij even werd gestopt bij een coole locatie met uitzicht op de Schelde.

Opdrachtgever: Openroads
Fotogalerij: 2023 Zeeland Classic
Voor meer informatie over de rondrit: 2023 Zeeland Classic


2023 Polderrit

2023 Polderrit

Een regenachtige start van het nieuwe seizoen, met ijsjes! Ongeveer 50 auto's genoten van net geen 190km kleine verlaten wegen in de Belgische polder. Desalniettemin een geweldige sfeer met auto's in alle soorten en maten die genoten van een geweldig dagje uit.

Opdrachtgever: Openroads
Fotogalerij: 2023 Polderrit
Voor meer informatie over de rondrit: 2023 Polderrit


2022 Fleet Event Groep Thoen

2022 Fleet Event Groep Thoen

Met momenteel tien vestigingen die zich toespitsen op Volkswagen, Audi, SEAT en Skoda is Groep Thoen een gevestigde waarde in het Oost-Vlaamse mobiliteitslandschap. Geen betere partner om veranderende mobiliteit mee in de verf te zetten tijdens een fleet-event gericht op hybride en EV wagens. Ter ondersteuning van dit event tekende Openroads een rondrit tussen een aantal vestigingen van Groep Thoen, waarbij de deelnemers op uitdagende wijze konden kennismaken met deze nieuwe vorm van mobiliteit en de bijpassende wagens uit het gamma.

Opdrachtgever: Groep Thoen


2022 DRIVR Rit 5

2022 DRIVR Rit 5

Met een totaal van bijna 250 kilometer aan rijplezier kon deze vijfde editie van de DRIVR Rit onmogelijk teleurstellen. Mooi weer, een grote variatie in deelnemende wagens en 85 blije mensen zorgden ervoor dat deze editie nooit vergeten zal worden.

Opdrachtgever: DRIVR.be
Fotogalerij: 2022 DRIVR Rit 5
Voor meer informatie over de rondrit: 2022 DRIVR Rit 5


2022 WAX-IT Rally 5.0: Little Switzerland

2022 WAX-IT Rally 5.0: Little Switzerland

Een spectaculaire rally met meer dan 400 kilometer rijplezier, verspreid over drie landen in slechts twee dagen. Dit recept bracht chauffeurs en bijrijders in vervoering, met enkel pauzes voor een breed scala aan coole stops en lekker eten.

Opdrachtgever: WAX-IT
Fotogalerij: 2022 WAX-IT Rally 5.0: Little Switzerland
Voor meer informatie over de rondrit: 2022 WAX-IT Rally 5.0: Little Switzerland
Bekijk de aftermovie: 2022 WAX-IT Rally 5.0: Little Switzerland


2022 Autofans Tour

2022 Autofans Tour

Haspengouw zorgde voor een mooi decor voor de 3e editie van de Autofans Tour. De fruitstreek met zijn typerende kleine bochtige wegen bracht de deelnemer een afwisselend landschap op zijn tocht naar de eindbestemming: Meguiars Belgium.

Opdrachtgever: Autofans.be
Fotogalerij: 2022 Autofans Tour


2022 Three Countries

2022 Three Countries

Drie landen, drie keer zoveel plezier. Ongeveer vijftig wagens genoten van een trip door België, Luxemburg en Duitsland. Aankomst op Belgiës hoogste berg, waar we genoten van lokale specialiteiten.

Opdrachtgever: Openroads
Fotogalerij: 2022 Three Countries
Voor meer informatie over de rondrit: 2022 Three Countries


2022 Noord-Frankrijk

2022 Noord-Frankrijk

Een eerste, en zeker niet het laatste, bezoek aan de Noord-Franse regio. Deze rally voelde aan als een twee in een roadbook met voor de eerste helft een eerder smaller parcours, dat halfweg overging in een traject over bredere, glooiendere wegen die zorgden voor het nodige rijplezier.

Opdrachtgever: Openroads
Fotogalerij: 2022 Noord-Frankrijk
Voor meer informatie over de rondrit: 2022 Noord-Frankrijk


2022 Zeeland Classic

2022 Zeeland Classic

Na een periode van twee jaar wachten door Corona, was het dan eindelijk weer zo ver. Het moment zowel wij als onze deelnemers naar uitkeken, onze Zeeland Classic, onze eerste rit van het jaar. Onder een stralende zon werd een afwisselend parcours afgelegd doorheen lager Zeeuws-Vlaanderen. Meteen terug een voltreffer en een passende start van ons rallyseizoen.

Opdrachtgever: Openroads
Fotogalerij: 2022 Zeeland Classic
Voor meer informatie over de rondrit: 2022 Zeeland Classic


2021 WAX-IT Rally 4.0: Mosel Vineyards

2021 WAX-IT Rally 4.0: Mosel Vineyards

Voor de vierde editie van de WAX-IT Rally koos Openroads voor de Moezelstreek, bekend om de eindeloze wijngaarden en fantastische uitzichten. Met Duitsland op een steenworp van het hotel strekte de rally zich uiteindelijk uit over drie verschillende landen. De 380 kilometer lange rondrit bestond uit een mix van verschillende wegtypes, landschappen en intensiteit wat er voor zorgt dat de twee dagen rijplezier zo voorbij waren.

Opdrachtgever: WAX-IT
Fotogalerij: 2021 WAX-IT Rally 4.0: Mosel Vineyards
Voor meer informatie over de rondrit: 2021 WAX-IT Rally 4.0: Mosel Vineyards
Bekijk de aftermovie: 2021 WAX-IT Rally 4.0: Mosel Vineyards


2021 Polestar

2021 Polestar

De 1000Nm sterke tweedeurs plug-in hybrid Polestar 1 is de eerste wagen gebouwd door Polestar en die de waarden van het bedrijf perfect weerspiegeld. Duurzaamheid, hightech en precisie. Om de Polestar 1 klanten te laten proeven van de wagen werd een roadbook ontworpen om deze eigenschappen extra in de verf te zetten. Het resultaat was een culinaire rondrit die zich toespitste op kwaliteit, genieten en een breed scala aan wegen om de wagen tot zijn recht te laten komen.

Opdrachtgever: Polestar


2021 Team building

2021 Team building

Openroads werd gecontacteerd door een grote Belgische verzekeraar om een roadbook en gehuurde oldtimers te voorzien voor drie verschillende teambuilding events op drie verschillende locaties gedurende een tijdspanne van twaalf dagen. Het derde van drie events vond plaats in Vlaams Brabant. De deelnemers navigeerden een 45km lang traject door middel van een eenvoudig roadbook. Openroads hield de timing in het oog, hielp de bestuurders met hun vintage huurwagens en legde het roadbook uit aan de copiloten.

Opdrachtgever: Private event


2021 Team building

2021 Team building

Openroads werd gecontacteerd door een grote Belgische verzekeraar om een roadbook en gehuurde oldtimers te voorzien voor drie verschillende teambuilding events op drie verschillende locaties gedurende een tijdspanne van twaalf dagen. Het tweede van drie events vond plaats in de regio rond Gent. De deelnemers navigeerden een 40km lang traject door middel van een eenvoudig roadbook. Openroads hield de timing in het oog, hielp de bestuurders met hun vintage huurwagens en legde het roadbook uit aan de copiloten.

Opdrachtgever: Private event


2021 Team building

2021 Team building

Om het tienjarig bestaan van een projectontwikkelaar uit West-Vlaanderen te vieren werd een roadbook met oldtimers door de Westhoek voorzien. Openroads leverde het roadbook op maat binnen een zeer krappe deadline.

Opdrachtgever: Dazzle Events


2021 DRIVR Rit 4

2021 DRIVR Rit 4

Na de Eifel in 2019 werd de tour verplaatst naar Luxemburg voor de 2021-editie van de DRIVR-Rit. Het land van perfecte wegen, goedkope brandstof en geweldige uitzichten vormde de perfecte gastheer voor een leuke dag.

Opdrachtgever: DRIVR.be
Fotogalerij: 2021 DRIVR Rit 4
Voor meer informatie over de rondrit: 2021 DRIVR Rit 4


2021 Ardennenrit

2021 Ardennenrit

Dit jaar bracht de Ardennenrit ons via een kort traject doorheen België opnieuw naar Luxemburg. Een traject van 240 kilometer werd afgesloten met een openlucht BBQ waar we hamburgers en een dessertje serveerden. Een 40-tal wagens genoten opnieuw van een prachtige dag in binnen- en buitenland.

Opdrachtgever: Openroads.be
Fotogalerij: 2021 Ardennenrit
Voor meer informatie over de rondrit: 2021 Ardennenrit


2021 Ardennen Light

2021 Ardennen Light

Onze vierde Light rally was dit jaar onze seizoensopener. Met een talrijke opkomst van 43 wagens, in combinatie met perfect weer en een gezonde dosis kwalitatieve glooiende wegen waarvoor Openroads bekend staat was het een gedroomde start. De deelnemers ontdekten de vallei van de Semois aan de hand van een 240km lange route.

Opdrachtgever: Openroads.be
Fotogalerij: 2021 Ardennen Light
Voor meer informatie over de rondrit: 2021 Ardennen Light


2021 Team building

2021 Team building

Openroads werd gecontacteerd door een grote Belgische verzekeraar om een roadbook en gehuurde oldtimers te voorzien voor drie verschillende teambuilding events op drie verschillende locaties gedurende een tijdspanne van twaalf dagen. Het eerste van drie events vond plaats in de Ardennen. De deelnemers navigeerden een 45km lang traject door middel van een eenvoudig roadbook. Openroads hield de timing in het oog, hielp de bestuurders met hun vintage huurwagens en legde het roadbook uit aan de copiloten.

Opdrachtgever: Private event


2020 Polders Light

2020 Polders Light

De derde rondrit in ons Light concept bracht de 55 deelnemende wagens naar de Polders. Een regio gekenmerkt door zijn bochtige secties, kleine weggetjes en een vlak landschap. Voeg wat modder omwille van het oogstseizoen en een halfuurtje regen toe aan het recept en je krijgt vermoeide maar voldane deelnemers.

Opdrachtgever: Openroads.be
Fotogalerij: 2020 Polders Light
Voor meer informatie over de rondrit: 2020 Polders Light


2020 WAX-IT Rally 3.0: Eifel Rennen

2020 WAX-IT Rally 3.0: Eifel Rennen

Zoals gebruikelijk bij de WAX-IT Rally, verplaatsten we ook deze editie onze regio. Na België en Luxemburg was dit jaar Duitsland aan de beurt. De Eifel heeft een zeer rijke autosportgeschiedenis, met legendarische races op de Nurburgring en vele hill climb events door de jaren heen. Een vandaag minder bekende race was de Eifel Rennen, een race op de openbare weg uit de jaren 20 die uiteindelijk de noodzaak deed ontstaan om de Nurburgring te bouwen. De race vond plaats op een stratencircuit bestaande uit gewone wegen in de buurt van de Rursee. Het oude paddockgebied was gevestigd in Nideggen in een kasteelruïne, waar nu een restaurant met Michelin-ster is gevestigd. De veertig auto's konden genieten van de volledige Eifel Rennen-ervaring, met een rondje over delen van het oude racecircuit en lunch in het kasteel, voordat ze vertrokken naar een andere locatie met een motorsportthema: Spa.

Opdrachtgever: WAX-IT
Fotogalerij: 2020 WAX-IT Rally 3.0: Eifel Rennen
Voor meer informatie over de rondrit: 2020 WAX-IT Rally 3.0: Eifel Rennen
Bekijk de aftermovie: 2020 WAX-IT Rally 3.0: Eifel Rennen


2020 Ardennen Light

2020 Ardennen Light

Onze tweede Light rally had oude Belgische circuits als thema en was opnieuw snel uitverkocht. Met een totale afstand van 230 kilometer konden de deelnemers hun hartje ophalen aan heel wat haarspelden, glooiende bochten en vooral twee bijzondere tussenstops: het circuit van Chimay en het circuit van Gedinne. Een continue flirten met de Belgisch-Franse grens zorgde voor de nodige afwisseling in wegen en dorpjes.

Opdrachtgever: Openroads.be
Voor meer informatie over de rondrit: 2020 Ardennen Light


2020 Zeeland Light

2020 Zeeland Light

Door de pandemie werden heel wat events verplaatst of afgelast. Om onze klanten toch nog een kans te bieden te genieten van hun wagens, lanceerde Openroads het Light concept. De eerste van vier rondritten vond plaats in Zeeland en introduceerde 65 wagens aan deze mooie regio. Een prachtige zonnige dag droeg bij tot het vakantiegevoel, terwijl een ijsje in openlucht zorgde voor de sfeer.

Opdrachtgever: Openroads.be
Fotogalerij: 2020 Zeeland Light
Voor meer informatie over de rondrit: 2020 Zeeland Light


2020 Ardennenrit

2020 Ardennenrit

De opener van ons seizoen viel in 2020 omwille van COVID-19 pas in juli. Na een lange lockdown genoten de 40 aanwezige wagens en hun bestuurders van een deugddoende uitstap doorheen de Ardennen en Luxemburg. Afsluiten deden we zoals steeds in Trois-Ponts, waar een Corona-proof versie van de jaarlijkse BBQ op het menu stond.

Opdrachtgever: Openroads.be
Voor meer informatie over de rondrit: 2020 Ardennenrit


2019 NSX Club Europe Tour

2019 NSX Club Europe Tour

Met amper 1559 wagens verkocht in Europa, Afrika en het Midden Oosten samen, is de Honda NSX een zeldzame wagen. Niet minder dan 38 exemplaren bij elkaar treffen is daarom een unieke gebeurtenis en een waar spectakel om te zien. Een groot onderdeel van het NSX Club Europe event was een rondrit getekend door Openroads dat de wagens van hun hotel in Luxemburg naar de befaamde Nürburgring bracht via enkele uitdagende wegen.

Opdrachtgever: NSX Club Europe
Fotogalerij: 2019 NSX Club Europe Tour
Voor meer informatie over de rondrit: 2019 NSX Club Europe Tour


2019 WAX-IT Rally 2.0: La Vallée Des Sept Châteaux

2019 WAX-IT Rally 2.0: La Vall&eacutee Des Sept Ch&acircteaux

Met de komst van een tweede editie werd de lat ook tweemaal zo hoog gelegd. Een langer en beter roadbook, prachtige stopplaatsen en niet minder dan drie landen moesten er voor zorgen dat deze drempel met gemak gehaald werd. Na het ontbijt in het hotel werd de start genomen door onze 48 deelnemende wagens. De volle 120 kilometer aan driving roads brachten de deelnemende wagens tot bij de eerste tussenstop, een kasteel in de sfeer van het thema van de rondrit. Na de lunch waren de bossen in de Rhineland regio aan de beurt, alvorens terug te draaien richting België voor de laatste stopplaats van de dag.

Opdrachtgever: WAX-IT
Fotogalerij: 2019 WAX-IT Rally 2.0: La Vallée Des Sept Châteaux
Voor meer informatie over de rondrit: 2019 WAX-IT Rally 2.0: La Vallée Des Sept Châteaux
Bekijk de aftermovie: 2019 WAX-IT Rally 2.0: La Vallée Des Sept Châteaux


2019 Aston Martin Brussels Roadtrip

2019 Aston Martin Brussels Roadtrip

Met een sterk afgelijnde timing in combinatie met een te respecteren maximale afstand en wegtype was dit geen eenvoudige klus. De rit moest voldoende uitdaging bieden voor de rijders, zonder vermoeiend te zijn voor deelnemers met een beperktere ervaring. Openroads schatte de tijdsduur met enige marge in en zorgde voor een mooi parcours aangepast aan de specifieke kenmerken van deze luxe GT wagens.

Opdrachtgever: Aston Martin Brussels
Voor meer informatie over de rondrit: 2019 Aston Martin Brussels Roadtrip


2019 Ardennenrit

2019 Ardennenrit

Van het Bastogne War Museum, via Luxemburg naar onze vaste barbecue locatie. Dit traject, samen met het prachtige weer en een zeer divers wagenpark zorgden er ook dit jaar weer voor dat de Ardennenrit een schot in de roos was. The rally was opgesplitst in een stuk van 220 kilometer, die indien gewenst nog kon worden uitgebreid met een extra lus tot 260 kilometer. Dit alles in het volgens ons mooiste deel van de Benelux.

Opdrachtgever: Openroads.be
Voor meer informatie over de rondrit: 2019 Ardennenrit


2019 Sharknose Tour

2019 Sharknose Tour

Als BMW liefhebber kennen we bij Openroads de Sharknose Tour uiteraard al jaren. Dit jaar hebben wij deze rondrit voorzien van een roadbook dat de deelnemers doorheen de West-Vlaamse polders loodste. Een kleine 40 wagens verkenden de bochtige wegen gedurende de dag, maar ook voor de deelnemer zelf was voldoende aandacht voorzien. Zo hadden zij een lekkere BBQ op het einde van de dag, waar ze konden napraten over hun bezoek bij Munich Icons van 's middags.

Opdrachtgever: Sharknosetour.be
Fotogalerij: 2019 Sharknose Tour
Voor meer informatie over de rondrit: 2019 Sharknose Tour
Bekijk de aftermovie: 2019 Sharknose Tour


2019 Autofans Tour

2019 Autofans Tour

Na de succesvolle rit van 2018 smaakte het uiteraard naar meer. De keuze was al snel gemaakt en er werd besloten om in 2019 te zorgen voor een vervolg. Zeeland viel goed in de smaak op de vorige editie, dus werd op dat elan verder gegaan, al zij het in een andere regio. De meer dan 70 wagens verkenden de regio bekend voor de Delta werken, wat her en der wat spectaculaire zichten opleverde.

Opdrachtgever: Autofans.be
Fotogalerij: 2019 Autofans Tour
Voor meer informatie over de rondrit: 2019 Autofans Tour
Bekijk de aftermovie: 2019 Autofans Tour


2019 DRIVR Rit 3

2019 DRIVR Rit 3

Van een kartbaan via een museum vol kostbare racegeschiedenis tot een restaurant aangekleed met auto-onderdelen. Dat was het traject van deze motorsport gethematiseerde rondrit die een bezoek bracht aan Duitsland en de Ardennen. Geen betere manier om de tiende verjaardag te vieren van de Belgische autoblog DRIVR.be.

Opdrachtgever: DRIVR.be
Fotogalerij: 2019 DRIVR Rit 3
Voor meer informatie over de rondrit: 2019 DRIVR Rit 3


2019 Zeeland Classic

2019 Zeeland Classic

Met 49 wagens gaande van een classic Mini tot een gloednieuwe GT3, was de parking van Rennsport Chiptuning the place to be voor autoliefhebbers in hart en nieren. Onder een stralende zon werd het startschot van de jaarlijkse Zeeland Classic gegeven, waarna de deelnemers het 200 kilometer lange roadbook aflegden. Twee tussenstops zorgden voor de nodige pauze en wat tijd om bij te praten.

Opdrachtgever: Openroads.be
Fotogalerij: 2019 Zeeland Classic
Voor meer informatie over de rondrit: 2019 Zeeland Classic


2019 Luxury Leads Rally

2019 Luxury Leads Rally

De Luxury Leads Rally wist op zijn tweede editie weer heel wat pareltjes aan de start te krijgen. Na een uitgebreide brunch in de buurt van Gent ruilden de deelnemers de Belgische binnenwegen voor de open landschappen van Zeeland. Afgelegen wegen, mooie landschappen en uitdagende bochten in combinatie met kwalitatieve tussenstops maakten van dit event een waar succes.

Opdrachtgever: Luxury Leads
Fotogalerij: 2019 Luxury Leads Rally
Voor meer informatie over de rondrit: 2019 Luxury Leads Rally
Bekijk de aftermovie: 2019 Luxury Leads Rally


2019 Nieuwpoort Drivers Days

2019 Nieuwpoort Drivers Days

Van een elektrische Renault stadswagen tot een HWM Alta-Jaguar racewagen uit 1951, de Nieuwpoort Drivers Days wisten ook dit jaar opnieuw een deelnemersveld vol enthousiasme en variatie aan de start te krijgen. Met een passage over de zeedijk, een bezoek aan een militaire luchtmachtbasis en een heus concours was deze editie opnieuw een schot in de roos. Met meer dan 200 deelnemers aan het event was er ook dit jaar meer dan voldoende te zien voor rijders en toeschouwers.

Opdrachtgever: Nieuwpoort Drivers Days
Fotogalerij: 2019 Nieuwpoort Drivers Days
Voor meer informatie over de rondrit: 2019 Nieuwpoort Drivers Days
Bekijk de aftermovie: 2019 Nieuwpoort Drivers Days
Bekijk publicaties met betrekking tot dit event: 2019 Nieuwpoort Drivers Days


2019 RSC Automobile Tour

2019 RSC Automobile Tour

Wakker worden op een zonnige zondag tussen meer dan 100 klassieke wagens, het is iets wat we niet vaak meemaken. De dag startte met een ontbijt in de indrukwekkende showroom van RSC Automobile. De deelnemers konden genieten van wagens in alle kleuren, maten en gewichten. Elke wagen had een rijke geschiedenis die de deelnemers wist te boeien. Na de rondleiding was het tijd om de wagens van de deelnemers wegwijs te maken over een 130 km lang parcours doorheen de westhoek. Een prachtige dag waaraan de herinneringen nog lang zullen blijven.

Opdrachtgever: RSC Automobile Tour
Fotogalerij: 2019 RSC Automobile Tour
Voor meer informatie over de rondrit: 2019 RSC Automobile Tour


2019 4 Biz and Cars Q1

2019 4 Biz and Cars Q1

Een goed roadbook, informatieve sprekers, lekker eten en een divers wagenpark. Wat een manier om het nieuwe seizoen te starten. Zeeland was de regio bij uitstek voor deze eerste editie van dit wederkerende event. De deelnemers genoten van een mooie rit door het desolate landschap, afgewisseld met een leuke lunch en enkele informatieve sessies over zakelijke topics.

Opdrachtgever: 4 Biz and More
Fotogalerij: 2019 4 Biz and Cars Q1
Voor meer informatie over de rondrit: 2019 4 Biz and Cars Q1


2018 Bimmerboard Ardennenrit

2018 Bimmerboard Ardennenrit

De laatste publieke rondrit van 2018 bracht de deelnemers en hun wagens over heel wat onbekende wegen in een gebied dat niet vaak gebruikt wordt voor rondritten. De vernieuwing op gebied van wegen, in combinatie met een verrassende tussenstop en het prachtige weer maakten van deze rondrit een schot in de roos.

Opdrachtgever: Bimmerboard
Fotogalerij: 2018 Bimmerboard Ardennenrit
Voor meer informatie over de rondrit: 2018 Bimmerboard Ardennenrit


2018 Autofans Tour

2018 Autofans Tour

Autofans.be werd dit jaar tien jaar, een uitgelezen moment om de lezers en hun wagens extra in de watten te leggen met een rustige rondrit doorheen Zeeuws Vlaanderen. Het uitermate gevarieerde deelnemersveld navigeerde zich tot bij een diner waar duchtig werd nagepraat over de afgelegde 180 kilometer tussen polders en kreken. Een verjaardag zoals verjaardagen horen te zijn!

Opdrachtgever: Autofans.be
Fotogalerij: 2018 Autofans Tour
Voor meer informatie over de rondrit: 2018 Autofans Tour
Bekijk de aftermovie: 2018 Autofans Tour


2018 Bimmerboard Haspengouw

2018 Bimmerboard Haspengouw

Na een verzorgde brunch bij BMW Van Osch Tienen werd, over heel wat afgelegen wegen, koers gezet richting brouwerij Wilderen. Na het versterken van de innerlijke mens ging deel twee van start onder een stralende zon. Het glooiende landschap en variatie in kleuren van de omgevingen maakten van deze rondrit een onvergetelijke ervaring.

Opdrachtgever: Bimmerboard
Fotogalerij: 2018 Bimmerboard Haspengouw
Voor meer informatie over de rondrit: 2018 Bimmerboard Haspengouw


2018 Ardennenrit

2018 Ardennenrit

De Ardennenrit is, net zoals de Zeeland Classic, een rondrit volledig georganiseerd door Openroads. Deze avontuurlijke rondrit bood dit jaar 264 kilometer aan rijplezier over de meest uitdagende wegen te vinden in België, Luxemburg en de Duitse Eifel. De rondrit bracht de deelnemers tot bij een verzorgde openlucht barbecue. Een ideale kennismaking met Openroads en zijn kernwaarden.

Opdrachtgever: Openroads.be
Fotogalerij: 2018 Ardennenrit
Voor meer informatie over de rondrit: 2018 Ardennenrit


2018 Nieuwpoort Drivers Days

2018 Nieuwpoort Drivers Days

Na een succesvolle eerste editie van de Nieuwpoort Drivers Days in 2017, werd Openroads opnieuw aangesproken om de route voor 2018 te verzorgen. Op zaterdag reden de moderne sportwagens een rit van om en bij de 200 kilometer, terwijl de elektrische wagens een apart roadbook van 160 kilometer deden. Op zondag was het dan de beurt aan de oldtimers om de polders te verkennen, terwijl de toeschouwers konden genieten van het concours d'élégance op de zeedijk.

Opdrachtgever: Nieuwpoort Drivers Days
Fotogalerij: 2018 Nieuwpoort Drivers Days
Voor meer informatie over de rondrit: 2018 Nieuwpoort Drivers Days
Bekijk de aftermovie: 2018 Nieuwpoort Drivers Days


2018 Zeeland Classic

2018 Zeeland Classic

De Zeeland Classic is Openroads' instaprondrit. Deze wordt bewust laagdrempelig gehouden en is een ideale manier om kennis te maken met ons bedrijf, onze manier van werken en het concept van rondritten rijden op zich. Het roadbook is eenvoudig om iedereen de kans te geven het navigeren onder de knie te krijgen, terwijl de gevorderden dan weer kunnen genieten van een leuk parcours met een heerlijk vakantiegevoel. De zon bleef dan misschien uit, het enthousiasme bij de deelnemers was ruimschoots aanwezig.

Opdrachtgever: Openroads
Fotogalerij: 2018 Zeeland Classic
Voor meer informatie over de rondrit: 2018 Zeeland Classic


2018 Luxury Leads Rally

2018 Luxury Leads Rally

De Luxury Leads Rally liet niks aan het toeval over. Het werd een hoogstaand event waarbij rijden centraal stond, maar ook de innerlijke mens niet vergeten werd. Na een start met een royaal ontbijt, was iedereen klaar voor deze exclusieve rondrit. Onder een stralende zon verkenden de dertig wagens het zuidelijke deel van Zeeland, waarbij ze zich via de kreken en het uitgestrekte hinterland een weg baanden richting de eindstop. Verder konden de deelnemers rekenen op uitgebreide culinair hoogstaande degustaties.

Opdrachtgever: Luxury Leads
Fotogalerij: 2018 Luxury Leads Rally
Voor meer informatie over de rondrit: 2018 Luxury Leads Rally
Bekijk de aftermovie: 2018 Luxury Leads Rally


2018 WAX-IT Rally 1.0: Au Coeur des Collines

2018 WAX-IT Rally 1.0: Au Coeur des Collines

Stralende zon, rollende heuvels en een divers wagenpark maakten van deze rondrit een waar succes. Deze 210 kilometer lange rondrit trok dwars door het mooie Pays des Collines en trakteerde zijn deelnemers op enkele leuke wegen, uitzichten en vooral heel wat uitdagende bochten. Na vertrek bij WAX-IT, een wereldwijd gerenommeerd detailingbedrijf, ging de rondrit richting een exclusieve tussenstop met een automotive tintje, om af te sluiten in een 17e-eeuws kasteel met een exclusief diner.

Opdrachtgever: WAX-IT
Fotogalerij: 2018 WAX-IT Rally 1.0: Au Coeur des Collines
Voor meer informatie over de rondrit: 2018 WAX-IT Rally 1.0: Au Coeur des Collines
Bekijk de aftermovie: 2018 WAX-IT Rally 1.0: Au Coeur des Collines


2017 Bimmerboard 10 Years: Ardennenrit

2017 Bimmerboard 10 Years: Ardennenrit

Na de Westhoek rondrit was op 24 september de andere kant van het land aan de beurt. De Ardennenrit vertrok op het vliegveld van Saint-Hubert voor een tocht van 225 kilometer aan uitdagende wegen. Na afloop werd de innerlijke mens gesterkt met een diner, terwijl we genoten van een uniek zicht op de vliegtuigen. Openroads stond hierbij opnieuw volledig in voor de organisatie van het event.

Opdrachtgever: Bimmerboard
Fotogalerij: 2017 Bimmerboard 10 Years: Ardennenrit


2017 Gentleman´s Rally: Ardennenrit

2017 Gentleman´s Rally: Ardennenrit

Na het succes van de UK editie werd besloten een 2e rondrit te organiseren om de Gentleman´s Fair in de verf te zetten. Het werd een onvergetelijke tweedaagse rondrit doorheen de Ardennen met een extra lus in de Eifel op de eerste dag, terwijl de tweede dag dan weer gekenmerkt werd door een bezoek aan de Belgische sportwagenbouwer Gillet Automobiles. Openroads verzorgde opnieuw de route, legde de contacten met alle start en stopplaatsen en zorgde voor een leuk aandenken voor de deelnemer in de vorm van een foto van langs het traject.

Opdrachtgever: Gentleman´s Fair
Fotogalerij: 2017 Gentleman´s Rally: Ardennenrit


2017 Nieuwpoort Drivers Days

2017 Nieuwpoort Drivers Days

De Nieuwpoort Drivers Days is een ambitieus evenement voor en door autoliefhebbers waarbij rijden centraal staat. Het evenement opende al meteen sterk met een primeur in de Belgische autowereld, namelijk een volledig elektrische rondrit. De 33 elektrische wagens legden het 180 kilometer lange traject af met behulp van een laadstop in Nieuwpoort. Op Zondag was het de beurt aan de oldtimers, die dezelfde route aflegden onder een stralende hemel. Openroads tekende de route met aandacht voor de diversiteit onder de wagens, verzorgde de briefing en zorgde voor foto´s langsheen het traject.

Opdrachtgever: Nieuwpoort Drivers Days
Fotogalerij: 2017 Nieuwpoort Drivers Days


2017 Bimmerboard 10 Years: Westhoek

2017 Bimmerboard 10 Years: Westhoek

Om het tienjarig bestaan van het actiefste BMW forum van ons land, Bimmerboard.be, extra in de verf te zetten werden twee rondritten gevraagd aan Openroads. De eerste vond plaats op 6 mei 2017 en vertrok bij BMW Verhelst te Oostende voor een tocht van 200 kilometer door de Westhoek. Openroads verzorgde het volledige event van start tot finish op gebied van roadbook, logistiek, stopplaatsen en een lekkere lunch.

Opdrachtgever: Bimmerboard
Fotogalerij: 2017 Bimmerboard 10 Years: Westhoek


2016 Gentleman´s Rally: UK

2016 Gentleman´s Rally: UK

Tijdens de laatste zonnestralen van 2016 werd de allereerste editie van de Gentleman´s Rally gereden. De dag bestond uit een rondrit van om en bij de 200 kilometer doorheen High Weald, een bezoek aan Classic Jaguar Racing en een lekkere lunch op een Engelse locatie. Ontbijt en avondmaal werden tijdens de overtocht geserveerd. Openroads tekende de route, legde de contacten voor de tussenstops en zorgde voor een foto van de deelnemers langsheen het traject.

Opdrachtgever: Gentleman´s Fair
Fotogalerij: 2016 Gentleman´s Rally: UK