Partners

Waar kwaliteit elkaar ontmoet

Sponsoring

Ontdek de diensten en producten van onze partners. Dankzij hun steun kunnen wij kwaliteit blijven bieden op alle vlakken.

Met sponsors actief in ons vakgebied kunnen wij klant en product op een efficiënte manier bij elkaar brengen. Openroads ziet er steeds op toe samen te werken met partners die ook gekend staan om het leveren van een uitmuntende kwaliteit. Heeft u ook een uniek product of piekfijne dienstverlening? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie omtrent de verschillende partnerships.


Yokohama

Reeds van bij het eerste uur is de Japanse bandenfabrikant Yokohama hoofdsponsor van Openroads. Yokohama produceert een breed gamma aan hoogkwalitatieve banden voor diverse voertuigen. Het innovatieve bedrijf blijft steeds investeren in vernieuwende technologieën, waardoor hun banden ook heel gewaardeerd zijn bij bestuurders van sportwagens. Yokohama banden leveren een buitengewone grip op de weg en zijn geschikt voor een gevarieerd scala aan automerken. Stuk voor stuk kwaliteiten waar wij bij Openroads achterstaan. Openroads vertrouwt elke dag op Yokohama producten op straat en circuit.

Yokohama Tires


Coyote Systems

Elke autoliefhebber die houdt van onbezorgde autoritten is intussen vertrouwd met Coyote Systems. Met dit waarschuwingssysteem ben je steeds op de hoogte van de actuele verkeerssituatie. Als een trouwe metgezel waarschuwt je Coyote je voor obstructies, politiecontroles en onvoorziene situaties op de weg. Met Coyote vermijd je onaangename verrassingen, kan je in alle rust rijden en ben je veilig onderweg. Zaken waar ook Openroads veel belang aan hecht.

Coyote Systems


Sponsoring individuele rondritten

Naast onze vaste partners die ons jaarlijks steunen als hoofdsponsor, kan Openroads ook rekenen op sponsors die één of meerdere van onze rondritten steunen. Ook hiervoor werken wij veelal samen met partners uit het vakgebied, maar vooral steeds met bedrijven die kwaliteit ook steevast voorop plaatsen. Mede dankzij de samenwerking met al onze sponsors worden onze events mogelijk gemaakt en blijven wij onze klanten de hoogste kwaliteit leveren.