DRIVR.be Road Tour

10 juni 2019 - 200km - Oldtimers & moderne sportwagens

DRIVR.be

DRIVR.be is een online automagazine dat de kwaliteit van klassieke bladen met nieuwe media combineert. Daarom ligt de focus van DRIVR op wekelijkse reportages met huiseigen fotografie, aangevuld met dagelijkse berichtgeving in de breedste zin van het woord: van columns tot classics, van rijtests tot roadtrips en van verslagen tot video’s.

Ter gelegenheid van zijn 10-jarig bestaan, en op grote vraag van zijn trouwe lezersschap, organiseert DRIVR, in samenwerking met Openroads, nu opnieuw een rondrit. Net zoals bij de eerste twee edities werd er gekozen voor het grondgebied van de Ardennen, zij het ditmaal iets meer naar het oosten. Kwestie van nieuwe, onbereden paden te verkennen.


Karting Eupen

Het vertrek van deze editie van de DRIVR-rit ligt in Eupen. Meer bepaald bij Karting Eupen, waar we ontvangen worden met een drankje en een ontbijt vanaf 9.30. Na de briefing om 10.30 starten we de rondrit.

Adres:


De rondrit

Het concept van deze rondrit is een dagje genieten onder gelijkgezinden. Dit betekent dat we mikken op een divers wagenpark, met bestuurders die van autorijden houden. Na het ontbijt en de briefing begint de rondrit, die jullie een afwisselend landschap vol mooie vergezichten, wegen en bochten zal voorschotelen. Na het eerste gedeelte komen we aan bij onze lunchstop, waar een reeks historische racewagens het decor vormen.

Na de lunch en een bezoek aan de collectie nemen we nog even de tijd om te genieten van elkaars wagens, alvorens we alweer vertrekken voor het tweede deel van deze fantastische rondrit. Daarin ontdekken we een ander landschap, met heel wat goede wegen en spannende bochten. Eindigen doen we omstreeks 17.00 met de Italiaanse keuken, waarna we jullie een behouden thuisrit toewensen.


Inschrijven

De inschrijvingen zijn beperkt. De prijs bedraagt 60 euro per persoon. Daarin zijn het roadbook, ontbijt, lunch, een leuk bezoek aan een bijzondere locatie, diner en drankjes bij alle stops inbegrepen.

Inschrijven gebeurt volledig via deze website. Vul het formulier in en even later ontvangt u een bevestigingsmail met daarin uw betalingsgegevens en alle informatie samengevat. U bent pas definitief ingeschreven na betaling van het inschrijvingsgeld en ontvangst van de daarbij behorende bevestigingsmail.

Helaas, de inschrijvingen zijn gesloten.

Samenvatting

  • Agenda: 10 juni 2019 - vanaf 9.30, start stipt om 10.30
  • Locatie: Ardennen
  • Start: Karting Eupen: Industriestraße 37, 4700 Eupen
  • Prijs: 60 euro per persoon
  • Inbegrepen: roadbook, drankjes bij de stopplaatsen en snacks bij de aankomst.
  • Rondrit: 200 kilometer / 4 uur