Ardennen Light

27 september 2020 - 220km - Oldtimers & moderne wagens

De rondrit

De Coronacrisis vraagt inspanningen en aanpassingen van iedereen. Hierdoor zagen wij ons genoodzaakt diverse van onze geplande rondritten te annuleren of te verplaatsen naar 2021. Maar niet getreurd voor de autoliefhebbers, Openroads lanceert deze zomer en najaar een nieuw concept, de Openroads Light rondritten. Op deze manier zetten wij maximaal in op rijplezier, met minimale kans op besmetting. Onze Light rondritten zijn daarom steeds ontworpen om gereden te worden zonder verplichte horeca stops. We ruilen het terras voor een goodiebag met drank en versnaperingen voor onderweg.

De Ardennen Light rondrit brengt ons naar het zuiden van ons land en zal zich toespitsen op glooiende driving roads. De ongeveer 220 kilometer lange rondrit begint bij het Lac de l‘Eau d‘Heure op een openbare parking. Van daaruit vertrekken we richting de Franse grens waar we kunnen genieten van goed asfalt, mooie uitzichten en verlaten plekjes. Tijdens de rondrit zijn mogelijke stopplaatsen aangegeven, maar in tegenstelling tot de normale situatie voorzien wij hier geen reservatie. Dit doen we om samenscholing te ontmoedigen en de groep gescheiden te houden. Tijdens de rondrit zelf kan er uiteraard samen gereden worden in groepjes, gezien dit geen risico vormt wanneer we in onze eigen wagens zitten.


Drive-in

Het vertrekpunt van de Ardennen Light rondrit ligt op een carpool parking in de buurt van het Lac de l‘Eau d‘Heure. De deelnemers zijn welkom in de Yokohama Drive-In tussen 12.15 en 13.30 voor het ophalen van hun roadbook en goodiebag. Na afhalen kan er meteen gestart worden, dit om groepvorming te vermijden.

Adres:

 • Parking Lac de l‘Eau d‘Heure
 • Route de la Plate Taille 99
 • 6440 Froidchapelle
 • België
 • Kaart
Na de rondrit komen we hier opnieuw aan, rijder en bijrijder kunnen indien nodig aan de start afspreken en een wagen achterlaten op de parking gedurende het event.


Inschrijven

De inschrijvingen zijn beperkt. De prijs bedraagt 25 euro per persoon. Daarin zijn een roadbook, goodiebag en 220 kilometer plezier inbegrepen.

Inschrijven gebeurt volledig via deze website. Vul het formulier in en even later ontvangt u een bevestigingsmail met daarin uw betalingsgegevens en alle informatie samengevat. U bent pas definitief ingeschreven na betaling van het inschrijvingsgeld en ontvangst van de daarbij behorende bevestigingsmail.

Helaas, de inschrijvingen zijn gesloten.

Samenvatting

 • Agenda: 27 september 2020 - tussen 12.15 en 13.30 vrije start
 • Locatie: Ardennen
 • Start: Route de la Plate Taille 99, 6440 Froidchapelle
 • Prijs: 25 euro per persoon
 • Inbegrepen: roadbook, goodiebag en 220km plezier.
 • Rondrit: 220 kilometer / 4 uur