Zeeland Classic

19 april 2020 - 190km - Oldtimers & moderne wagens

De rondrit

Deze toeristische rondrit brengt je via de rustige wegen van Zeeland, voorbij enkele van de mooiste bezienswaardigheden die de streek te bieden heeft. De ongeveer 190 kilometer lange route brengt puur rijplezier, gekoppeld aan ongerepte stukjes natuur die iedereen zullen bekoren.

Deze rondrit is ontworpen om maximaal rijplezier te bieden voor elk type wagen en bestuurder. Er zijn bochtige secties, uitgestrekte natuurgebieden en weinig verkeer. Bovendien is er rekening gehouden met wagens met een beperkte bodemvrijheid. Hoewel de term "Classic" in de naam van de rondrit voorkomt, zijn uiteraard ook moderne wagens welkom. Ook motorrijders zijn welkom, maar hou er rekening mee dat als bestuurder van een motorfiets, het navigeren met een roadbook wel een extra uitdaging kan vormen.

190 km

Zeeland

19/04 - 13.00


Yeti

Het vertrekpunt van de Zeeland Classic leunt dicht aan bij onze hobby: het indoor kartcircuit te Eeklo. Yeti Eeklo ontvangt ons in zijn lounge met een drankje, waar de briefing en start zullen doorgaan. De keuken zal open zijn en deelnemers kunnen snacks bestellen, deze zijn niet inbegrepen in de inschrijvingsprijs. De deelnemers zijn welkom vanaf 12.30, de officiële start volgt om 13.00 met de briefing en aansluitend de start van de eerste wagens. Op het terrein is bovendien een tankstation aanwezig, zodat de rondrit gestart kan worden met een volle tank.

Adres:

Na de rondrit komen we hier opnieuw aan, rijder en bijrijder kunnen rechtstreeks bij Yeti afspreken en een wagen achterlaten op de parking gedurende het event.


Inschrijven

De inschrijvingen zijn beperkt. De prijs bedraagt 25 euro per persoon. Daarin zijn een drankje bij de start, het roadbook, een drankje half weg en 190 kilometer plezier inbegrepen.

Inschrijven gebeurt volledig via deze website. Vul het formulier in en even later ontvangt u een bevestigingsmail met daarin uw betalingsgegevens en alle informatie samengevat. U bent pas definitief ingeschreven na betaling van het inschrijvingsgeld en ontvangst van de daarbij behorende bevestigingsmail.

Helaas, deze rondrit is uitverkocht.

Samenvatting

  • Agenda: 19 april 2020 - vanaf 12.30, start stipt om 13.00
  • Locatie: Zeeland
  • Start: Yeti: Leopoldlaan 60, 9900 Eeklo
  • Prijs: 25 euro per persoon
  • Inbegrepen: roadbook, drankje bij de start, drankje onderweg en 190km plezier.
  • Rondrit: 190 kilometer / 4 uur
Yokohama
Coyote Systems