Ardennenrit

25 juni 2023 - 250km - Oldtimers & moderne wagens

De rondrit

Ook dit jaar is er opnieuw een rondrit in de Ardennen, al ziet deze er dit jaar iets anders uit. We starten immers niet in eigen land, maar doen dat net over de Duitse grens waar we beginnen aan een goed gevulde namiddag vol rijplezier en prachtige wegen. Ongeveer halfweg is een pitstop voorzien bij een wijnkelder die zwaar geleden heeft tijdens de overstromingen van September 2021 in het Ahrtal. Alle deelnemers kunnen hier een fles wijn ophalen als aandenken aan de rondrit, waarmee we een aantal mensen uit de regio helpen. Bij goed weer kan er op vrijwillige basis gebruik gemaakt worden van hun terras om iets te drinken. Dit betreft geen gereserveerde stopplaats omdat deze bij regen niet toegankelijk is. Afsluiten doen we opnieuw bij de plaats waar het allemaal begon, waar we gezellig aan tafel gaan voor een hamburger met frietjes.

Deze rondrit is ontworpen om maximaal rijplezier te bieden voor elk type wagen en bestuurder. Er zijn bochtige secties, uitgestrekte natuurgebieden en weinig verkeer. Bovendien is er rekening gehouden met wagens met een beperkte bodemvrijheid.


Schwarzer Mann

Deze zwarte blokhut in typisch Duitse stijl wordt de uitvalsbasis van de rondrit. We verzamelen er rond de middag met een drankje en delen daar het roadbook uit. Na de rondrit komen we hier aan en gaan we gezellig aan tafel om te genieten van een luxehamburger met frietjes terwijl we napraten over de rondrit. Een vegetarische optie is mogelijk bij bestelling.

Adres:

Na de rondrit komen we hier opnieuw aan, bestuurder en passagier kunnen rechtstreeks bij Schwarzer Mann afspreken en een wagen achterlaten op de parking gedurende het event.


Inschrijven

De inschrijvingen zijn beperkt. De prijs bedraagt 65 Euro voor een wagen en zijn bestuurder, een passagier betaalt 35 Euro. Daarin zijn een drankje bij de start, het roadbook, een fles wijn, een luxe hamburger met frietjes en 250 kilometer plezier inbegrepen.

Inschrijven gebeurt volledig via deze website. Vul het formulier in en even later ontvangt u een bevestigingsmail met daarin uw betalingsgegevens en alle informatie samengevat. U bent pas definitief ingeschreven na betaling van het inschrijvingsgeld en ontvangst van de daarbij behorende bevestigingsmail.

Helaas, de inschrijvingen zijn gesloten.

Samenvatting

  • Agenda: 25 juni 2023 - vanaf 12.30, start stipt om 13.00
  • Locatie: Eifel wijnregio
  • Start: Schwarzer Mann: Schwarzer Mann 1, 54595 Gondenbrett Duitsland
  • Prijs: 65 euro per wagen met bestuurder, 35 euro per passagier
  • Inbegrepen: roadbook, drankje bij de start, fles wijn, hamburger en frietjes en 250km plezier.
  • Rondrit: 250 kilometer / 4 uur