Collecting Cars

10 september 2023 - 150km - Oldtimers & moderne wagens

Collecting Cars

Collecting Cars is een online veilingplatform dat gespecialiseerd is in de aan- en verkoop van verzamel- en liefhebbersvoertuigen. Het biedt een platform voor autoliefhebbers en verzamelaars om te kopen en verkopen in een veilige en transparante omgeving.

Het platform is opgericht in 2019 en is wereldwijd populair geworden onder autoliefhebbers. Het biedt een zorgvuldig gekozen selectie van hoogwaardige voertuigen, waaronder oldtimers, moderne sportwagens en andere unieke voertuigen. Collecting Cars richt zich op voertuigen met historische betekenis, uitzonderlijke staat, zeldzaamheid of unieke specificaties.

Bezoek Collecting Cars:
    Collecting Cars website
    Collecting Cars Instagram


De rondrit

Deze toeristische rondrit brengt je via de rustige wegen van Zeeland, voorbij enkele van de mooiste bezienswaardigheden die de streek te bieden heeft. De ongeveer 150 kilometer lange route brengt puur rijplezier, gekoppeld aan ongerepte stukjes natuur die iedereen zullen bekoren.

Deze rondrit is ontworpen om maximaal rijplezier te bieden voor elk type wagen en bestuurder. Er zijn bochtige secties, uitgestrekte natuurgebieden en weinig verkeer. Bovendien is er rekening gehouden met wagens met een beperkte bodemvrijheid.


The Musketeers

Starten doen we bij brouwerij The Musketeers in het waasland. Deze moderne brouwerij en zijn sfeervol brouwerijcafé zijn het ideale decor voor het startschot van deze fantastische rondrit. We ontvangen onze deelnemers met een drankje op deze unieke plek, waarna we vertrekken richting de polders van Zeeland. Deelnemers die wensen te lunchen kunnen dit, maar komen best iets vroeger naar de startplaats.

Adres:


Inschrijven

De plaatsen zijn beperkt. De prijs bedraagt 30 euro per persoon. Daarin zijn een drankje bij de start, het roadbook, een drankje half weg, een drankje met uitzicht bij de finish en 150 kilometer plezier inbegrepen.

Inschrijven gebeurt volledig via deze website. Vul het formulier in en even later ontvangt u een bevestigingsmail met daarin uw betalingsgegevens en alle informatie samengevat. U bent pas definitief ingeschreven na betaling van het inschrijvingsgeld en ontvangst van de daarbij behorende bevestigingsmail.

Helaas, de inschrijvingen zijn gesloten.

Samenvatting

  • Agenda: 10 september 2023 - vanaf 12.30, start stipt om 13.00
  • Locatie: Zeeland
  • Start: The Musketeers: Reepstraat 208, 9170 Sint-Gillis-Waas
  • Prijs: 30 euro per persoon
  • Inbegrepen: roadbook, drankje bij de start, drankje onderweg, drankje bij aankomst en 150km plezier.
  • Rondrit: 150 kilometer / 3 uur