Zeeland Classic

23 april 2023 - 200km - Oldtimers & moderne wagens

De rondrit

Deze toeristische rondrit brengt je via de rustige wegen van Zeeland, voorbij enkele van de mooiste bezienswaardigheden die de streek te bieden heeft. De ongeveer 200 kilometer lange route brengt puur rijplezier, gekoppeld aan ongerepte stukjes natuur die iedereen zullen bekoren.

Deze rondrit is ontworpen om maximaal rijplezier te bieden voor elk type wagen en bestuurder. Er zijn bochtige secties, uitgestrekte natuurgebieden en weinig verkeer. Bovendien is er rekening gehouden met wagens met een beperkte bodemvrijheid. Hoewel de term "Classic" in de naam van de rondrit voorkomt, zijn uiteraard ook moderne wagens welkom.


The Musketeers

Starten doen we dit jaar bij brouwerij The Musketeers in het waasland. Deze moderne brouwerij en zijn sfeervol brouwerijcafé zijn het ideale decor voor het startschot van ons nieuwe rondrittenseizoen. We ontvangen onze deelnemers met een drankje op deze unieke plek, waarna we vertrekken richting de polders van Zeeland. Deelnemers die wensen te lunchen kunnen dit, maar komen best iets vroeger naar de startplaats.

Adres:

Na de rondrit komen we hier opnieuw aan, rijder en bijrijder kunnen rechtstreeks bij The Musketeers afspreken en een wagen achterlaten op de parking gedurende het event.


Inschrijven

De inschrijvingen zijn beperkt. De prijs bedraagt 25 euro per persoon. Daarin zijn een drankje bij de start, het roadbook, een drankje half weg en 200 kilometer plezier inbegrepen.

Inschrijven gebeurt volledig via deze website. Vul het formulier in en even later ontvangt u een bevestigingsmail met daarin uw betalingsgegevens en alle informatie samengevat. U bent pas definitief ingeschreven na betaling van het inschrijvingsgeld en ontvangst van de daarbij behorende bevestigingsmail.

Helaas, momenteel zijn er geen plaatsen beschikbaar. De rondrit is volledig volzet.

Samenvatting

  • Agenda: 23 april 2023 - vanaf 12.30, start stipt om 13.00
  • Locatie: Zeeland
  • Start: The Musketeers: Reepstraat 208, 9170 Sint-Gillis-Waas
  • Prijs: 25 euro per persoon
  • Inbegrepen: roadbook, drankje bij de start, drankje onderweg en 200km plezier.
  • Rondrit: 200 kilometer / 4 uur