Polderrit

17 maart 2024 - 200km - Oldtimers & moderne wagens

De rondrit

Na het succes van vorig jaar is ook dit jaar de Polderrit terug van de partij. De ongeveer 200 kilometer lange route brengt puur rijplezier, gekoppeld aan ongerepte stukjes natuur die iedereen zullen bekoren.

Deze rondrit is ontworpen om maximaal rijplezier te bieden voor elk type wagen en bestuurder. Er zijn bochtige secties, uitgestrekte natuurgebieden en weinig verkeer. Bovendien is er rekening gehouden met wagens met een beperkte bodemvrijheid.


Ibis Styles Nieuwpoort

Ibis Styles Nieuwpoort vormt het decor van de start van onze rondrit. De afgesloten parking zal onze wagens bewaken terwijl we genieten van een drankje tijdens het inschrijven. Deelnemers die wensen te lunchen reserveren best op voorhand bij een restaurant in de buurt.

Adres:

Na de rondrit komen we hier opnieuw aan en loopt het event op zijn einde. Deelnemers die met elkaar afspreken om de rondrit samen te rijden kunnen geen wagen gratis achterlaten op de parking, gezien de slagbomen enkel voor de start van de rally open zullen staan.


Inschrijven

De inschrijvingen zijn beperkt. De prijs bedraagt 30 euro per persoon. Daarin zijn een drankje bij de start, het roadbook, een verfrissende tussenstop halfweg en 200 kilometer plezier inbegrepen.

Inschrijven gebeurt volledig via deze website. Vul het formulier in en even later ontvangt u een bevestigingsmail met daarin uw betalingsgegevens en alle informatie samengevat. U bent pas definitief ingeschreven na betaling van het inschrijvingsgeld en ontvangst van de daarbij behorende bevestigingsmail.

Helaas, de inschrijvingen zijn gesloten.

Samenvatting

  • Agenda: 17 maart 2024 - vanaf 12.30, start stipt om 13.00
  • Locatie: Polders
  • Start: ibis Styles Nieuwpoort: Brugsesteenweg 41, 8620 Nieuwpoort
  • Prijs: 30 euro per persoon
  • Inbegrepen: roadbook, drankje bij de start, een verfrissende tussenstop en 200km plezier.
  • Rondrit: 200 kilometer / 4 uur