Ardennenrit

17 juni 2018 - 270 kilometer doorheen drie landen.

Concept

De toeristische rit brengt jong en oud, via enkele van de mooiste wegen in België en buurlanden, voorbij bijzondere bezienswaardigheden die de streek te bieden heeft. De ongeveer 270 kilometer lange tocht legt zich toe op het brengen van puur rijplezier. Dat wordt gekoppeld aan idyllische verzichten die iedereen weten te bekoren. Na de rit kaarten we gezellig na bij een verzorgde openlucht barbecue. De geschatte tijdsduur van deze rondrit bedraagt vier uur effectieve rijtijd.

Deze rondrit is ontworpen om maximaal rijplezier te bieden voor elke wagen en bestuurder. Er zijn bochtige secties, uitgestrekte natuurgebieden en vrijwel geen verkeer. Bovendien is er rekening gehouden met wagens met een beperkte bodemvrijheid. Motorrijders zijn ook welkom, maar hou er rekening mee dat u als bestuurder van een motorfiets vermoedelijk hinder kunt ondervinden bij het navigeren met een roadbook.


Startlocatie

Het vertrekpunt van de Ardennenrit is een luchthaven voor zweefvliegtuigen die ons meteen zin doet krijgen in avontuur. Deze locatie is vlot bereikbaar via de hoofdwegen. In de nabijheid zijn verschillende grote tankstations waar u de tank kunt vullen en de bandendruk een laatste keer kunt controleren. De luchthaven ligt een kleine vijftig kilometer van de eindbestemming vandaan en heeft openingsuren. Auto's achterlaten op de parking wordt dus afgeraden. De deelnemers zijn er welkom vanaf 12.30, de officiële start vindt plaats om 13.00.

Adres:

  • Les100Ciels
  • Aerodrome de St Hubert 5
  • 6870 Saint-Hubert
  • België


De rondrit

De Ardennenrit is een uitdagende rondrit ontworpen voor de meer gevorderde rijder. Gedurende deze vier uur durende rondrit leggen we ongeveer 270 kilometer af voorbij mooie stukken natuur over bochtige en uitdagende wegen. Dit jaar speelt de Ardennenrit zich af in maar liefst drie landen, wat van deze rondrit een heuse rondreis maakt. Prachtige gebieden om te doorkruisen die nooit gaan vervelen dankzij de hoogteverschillen en afwisselende landschappen.

Na afloop van deze rondrit wachten wij jullie op met een heuse openlucht barbecue. Deze barbecue is volledig inbegrepen in de inschrijfprijs.


Inschrijven

De inschrijvingen zijn beperkt op 50 wagens of 100 deelnemers. De prijs bedraagt 35 euro per persoon, en daarbij is een roadbook, drankje bij de start en de barbecue inbegrepen.

Inschrijven gebeurt volledig via deze website. Vul het formulier in en even later krijgt u een bevestigingsmail met daarin uw betalingsgegevens en alle informatie nog eens op een rijtje. U bent pas definitief inschreven na betaling van het inschrijvingsgeld en de daarbij behorende bevestigingsmail.

Helaas, inschrijven is niet meer mogelijk. Dit event ligt in het verleden.


Alle gegevens

  • Agenda: 17 juni 2018
  • Locatie: verschillende landen
  • Start: 13.00 - Les100Ciels: Aerodrome de St Hubert 5, 6870 Saint-Hubert
  • Inschrijven: via deze website