Autofans Tour 2018

19 augustus 2018 - 200 kilometer via open velden, goed asfalt en mooie natuur.

Autofans wordt 10!

Autofans is reeds tien jaar een gevestigde waarde in autoland. Autofans brengt Belgische autoliefhebbers samen, zowel online als nu ook live met een autorondrit in samenwerking met Openroads. Puur rijplezier voor echte autofans wordt dan ook verzekerd!


Start

Het vertrekpunt van de Autofans Tour 2018 leunt dicht aan bij onze hobby: het indoor kartcircuit te Eeklo. Yeti Eeklo ontvangt ons in zijn lounge met een drankje, waar de briefing en start zullen doorgaan. De deelnemers zijn er welkom vanaf 12.30. De officiële start volgt om 13.00 met de briefing en aansluitend de start van de eerste wagens. Op het terrein is bovendien een tankstation aanwezig, zodat de rondrit gestart wordt met een volle tank.

Adres:


De rondrit

Beginnen doen we in eigen land, maar al snel ruilen we België voor een grote portie natuurpracht, kwalitatief asfalt en uitgestrekte gebieden over de grens. Gedurende de goedgevulde namiddag maken jullie kennis met het binnenland van Zeeland. Hierbij besteden we vooral aandacht aan kleine afgelegen wegen, waarbij lintbebouwing slechts een vage herinnering wordt. Halverwege houden we halt voor een korte pauze met een drankje op een terras. Na de tussenstop gaan we verder op hetzelfde elan tot de volle 200 kilometer bereikt zijn. Na de rondrit gaan we samen aan tafel om gezellig na te praten en ervaringen uit te wisselen bij een verzorgde maaltijd.


Inschrijven

De inschrijvingen zijn beperkt tot 50 wagens. De prijs bedraagt 50 euro per persoon. Daarbij is een roadbook, rallyplaat, drankje bij de start en tussenstop en een maaltijd bij de eindstop inbegrepen.

Inschrijven gebeurt volledig via deze website. Vul het formulier in en even later krijg je een bevestigende mail met daarin de betalingsgegevens en alle informatie nog eens op een rijtje. Je bent pas definitief ingeschreven na betaling van het inschrijvingsgeld en de daarbij behorende bevestigingsmail.

Helaas, inschrijven is niet meer mogelijk. Dit event ligt in het verleden.


Alle gegevens

  • Agenda: 19 augustus 2018 - 13.00
  • Locatie: Zeeland
  • Start: Yeti: Leopoldlaan 60, 9900 Eeklo
  • Prijs: 50 euro per persoon
  • Inbegrepen: Roadbook, rallyplaat, drankjes en een avondmaal
  • Rondrit: 200 kilometer / 4 uur