Bimmerboard Haspengouw

08 juli 2018 - 200 kilometer bochtig plezier.

Concept

Na de twee rondritten vorig jaar, die ons dwars door de rustige Westhoek en de bochtige Ardennen brachten, is het ook dit jaar terug de hoogste tijd om een leuke rondrit te beleven. Openroads werkt dit jaar samen met BMW Van Osch om de BMW liefhebber opnieuw een onvergetelijke dag te bezorgen.

Deze rondrit is ontworpen om maximaal rijplezier te bieden voor elk type wagen en bestuurder. Er zijn bochtige secties, uitgestrekte natuurgebieden en weinig verkeer. Bovendien is er rekening gehouden met wagens met een beperkte bodemvrijheid. Alle leden van Bimmerboard zijn welkom, zelfs zij die per motor wensen deel te nemen.


Start

Het vertrekpunt van deze rondrit ligt bij Bimmerboard-sponsor BMW Van Osch. Hier nuttigen we een brunch met een fraai uitzicht op de nieuwste BMW modellen. De deelnemers zijn er welkom vanaf 10.00 waar wij jullie opwachten met een stevige brunch om de dag goed te starten.

Adres:


De rondrit

Wie Haspengouw zegt, denkt meteen aan de rollende heuvels die het landschap domineren. Het is een streek die de rijder kleine en afgelegen wegen weet te bieden, omgeven door heel wat natuurpracht. Gedurende deze 200 kilometer lange rondrit maak je kennis met de streek, enkele mooie dorpen en een aantal bezienswaardigheden.

Kortom: een gevarieerde rondrit naar Openroads normen waarbij rijplezier centraal staat.


Inschrijven

De inschrijvingen zijn beperkt tot 50 wagens. De prijs bedraagt 40 euro per persoon. In deze prijs is inbegrepen: de brunch, het roadbook en drankjes bij de tussen- en eindstop.

Inschrijven gebeurt volledig via deze website. Vul het formulier in en even later krijg je een bevestigende mail met daarin de betalingsgegevens en alle informatie nog eens op een rijtje. Je bent pas definitief ingeschreven na betaling van het inschrijvingsgeld en de daarbij behorende bevestigingsmail.

Helaas, inschrijven is niet meer mogelijk. Dit event ligt in het verleden.


Alle gegevens

  • Agenda: 08 juli 2018 - vanaf 10.00
  • Locatie: Haspengouw
  • Start: BMW Van Osch Tienen: Ambachtenlaan 2a, 3300 Tienen
  • Prijs: 40 euro per persoon
  • Inbegrepen: Roadbook, brunch en drankjes
  • Rondrit: 200 kilometer / 4 uur