RSC Automobile

24 maart 2019 - 120km - Oldtimers & moderne sportwagens

RSC Automobile

Austin-Healey, Alfa-Romeo, BMW, Mercedes-Benz, ... met elk merk en model klassieke wagen kun je bij RSC Automobile terecht. Naam en faam maakten ze echter met Porsche, meer specifiek de luchtgekoelde modellen, waarmee zij nog steeds een hele sterke specialisatie naar buiten dragen. RSC Automobile is uw one-stop shop voor alles wat je wagen nodig heeft. Van aankoop tot klaar zetten, detailing tot onderhoud, rally en circuit preparaties tot restauratie, alles gebeurt door RSC Automobile zelf waardoor de kwaliteit van hun werk van het hoogste niveau is op alle vlakken. Showroom en werkplaats zijn dus meer dan een bezoekje waard.

Verzamelen doen we bij RSC Automobile tussen 08.00 en 08.30, waarna we samen ontbijten tussen de klassieke wagens. Na het ontbijt volgt een rondleiding en uitleg over het bedrijf die ons een unieke blik achter de schermen van dit bijzondere bedrijf biedt. Afsluiten doen we met de briefing en de start van de rondrit.


Westhoek

Op een boogscheut van RSC Automobile ligt de Westhoek. Ontdek met Openroads de bijzondere troeven van de westhoek zoals adembenemende verzichten, glooiende wegen en de authenticiteit van de Polders. Tijdens deze 120 kilometer lange rondrit houden we even halt op een boerderij waar artisanale producten worden gemaakt. We trakteren de deelnemer op een leuke pauze, waarna de rondrit verder gaat met een iets ander karakter. Kortom een afwisselend parcours met heel wat plezierige kilometers, terwijl de innerlijke mens niet vergeten wordt.


Inschrijven

De inschrijvingen zijn beperkt. De prijs bedraagt 30 Euro per persoon. Daarbij is een ontbijt, rondleiding, tussenstop en roadbook inbegrepen.

Inschrijven gebeurt volledig via deze website. Vul het formulier in en even later krijgt u een bevestigingsmail met daarin uw betalingsgegevens en alle informatie nog eens op een rijtje. U bent pas definitief inschreven na betaling van het inschrijvingsgeld en de daarbij behorende bevestigingsmail.

Helaas, de inschrijvingen zijn gesloten.

Samenvatting

 • Agenda: zondag 24 maart 2019 vanaf 08.00
 • Start: RSC Automobile: Oude Aalbekestraat 2, 8930 Lauwe
 • Aankomst: RSC Automobile: Oude Aalbekestraat 2, 8930 Lauwe
 • Kostprijs: 30 EUR btw incl. per persoon
   Daarin is inbegrepen:
  • Ontbijt
  • Roadbook
  • Rondleiding bij RSC Automobile
  • Een drankje tijdens de rondrit