Ardennenrit

26 juli 2020 - 240km - Oldtimers & moderne sportwagens

De rondrit

De Ardennenrit is een uitdagende rondrit ontworpen voor de rijder en navigator die houden van uitdagende wegen gecombineerd met een gemiddelde moeilijkheidsgraad wat navigatie betreft. De rondrit vereist geen eerdere ervaring om deel te nemen. Dit jaar brengt de Ardennenrit ons opnieuw naar het land van goedkope benzine en smetteloos wegdek: Luxemburg. De hoge hoeveelheid bochten, glooiingen in het landschap en prachtige uitzichten zorgen er voor dat je plezier kunt beleven met ongeveer elk type auto.

Na afloop van deze rondrit wachten wij jullie op met een heuse openlucht barbecue, waarna we jullie veilig terug naar huis sturen.


Van Der Valk

Het vertrek van deze editie van de Ardennenrit ligt in Arlon, vlakbij de Luxemburgse grens. We ontvangen jullie met een drankje in afwachting van de andere deelnemers, waarna we stipt om 13.00 van start gaan met de briefing. Na de briefing volgt de vrije start van de rondrit.

Adres:

Voor zij die voor de rally willen lunchen in het hotel is er goed nieuws. Het hotel heeft een verzorgde keuken en biedt verschillende mogelijkheden naar lunch toe aan. Het is aan te raden tijdig aan de start te zijn indien jullie wensen te lunchen voor de start.


Inschrijven

De inschrijvingen zijn beperkt. De prijs bedraagt 55 euro voor de bestuurder en 30 euro per extra passagier. Daarin zijn een drankje bij de start, het roadbook en de barbecue bij de aankomst inbegrepen.

Inschrijven gebeurt volledig via deze website. Vul het formulier in en betaal online om deel te nemen aan dit event. U bent pas definitief ingeschreven na betaling van het inschrijvingsgeld en ontvangst van de daarbij behorende bevestigingsmail.

Helaas, de inschrijvingen zijn gesloten.

Samenvatting

  • Agenda: 26 juli 2020 - vanaf 12.30, start om 13.00
  • Locatie: Ardennen - Luxemburg
  • Start: Hotel Van Der Valk, Route de Longwy 596, 6700 Arlon
  • Prijs: 55 euro voor de bestuurder, 30 euro per extra passagier
  • Inbegrepen: roadbook, drankje bij de start, all-in BBQ bij de aankomst.
  • Rondrit: 240 kilometer / 4 uur