Zeeland Light

6 september 2020 - 180km - Oldtimers & moderne wagens

De rondrit

De Coronacrisis vraagt inspanningen en aanpassingen van iedereen. Hierdoor zagen wij ons genoodzaakt diverse van onze geplande rondritten te annuleren of te verplaatsen naar 2021. Maar niet getreurd voor de autoliefhebbers, Openroads lanceert deze zomer en najaar een nieuw concept, de Openroads Light rondritten. Op deze manier zetten wij maximaal in op rijplezier, met minimale kans op besmetting. Onze Light rondritten zijn daarom steeds ontworpen om gereden te worden zonder verplichte horeca stops. We ruilen het terras voor een goodiebag met drank en versnaperingen voor onderweg.

De Zeeland Light rondrit gidst ons voorbij enkele kleine dorpjes, maar vooral doorheen de uitgestrekte natuur waarvoor Zeeland zo bekend staat. De ongeveer 180 kilometer lange rondrit begint en eindigt in de buurt van Moerbeke Waas. Tijdens de rondrit zijn mogelijke stopplaatsen aangegeven, maar in tegenstelling tot de normale situatie voorzien wij hier geen reservatie. Dit doen we om samenscholing te ontmoedigen en de groep gescheiden te houden. Tijdens de rondrit kan er uiteraard indien gewenst samengereden worden in groepjes, gezien dit geen bedreiging vormt omdat we in onze eigen wagens gescheiden zitten.


Drive-in

Het vertrekpunt van de Zeeland Light rondrit ligt op een carpool parking in de buurt van de E34 in Moerbeke Waas. De deelnemers zijn welkom in de Yokohama Drive-In tussen 12.15 en 13.30 voor het ophalen van hun roadbook en goodiebag. Na afhalen kan er meteen gestart worden, dit om groepvorming te vermijden.

Adres:

 • Carpool Moerbeke Waas
 • Molenstraat
 • 9180 Moerbeke
 • België
 • Kaart
Na de rondrit komen we hier opnieuw aan, rijder en bijrijder kunnen indien nodig aan de start afspreken en een wagen achterlaten op de parking gedurende het event.


Inschrijven

De inschrijvingen zijn beperkt. De prijs bedraagt 25 euro per persoon. Daarin zijn een roadbook, goodiebag en 180 kilometer plezier inbegrepen.

Inschrijven gebeurt volledig via deze website. Vul het formulier in en even later ontvangt u een bevestigingsmail met daarin uw betalingsgegevens en alle informatie samengevat. U bent pas definitief ingeschreven na betaling van het inschrijvingsgeld en ontvangst van de daarbij behorende bevestigingsmail.

Indien je ingeschreven bent voor de Zeeland Classic 2020 rondrit die had moeten doorgaan op 19 april 2020, kunt u deze inschrijving omruilen om deel te nemen aan dit event. Indien u hiervan gebruikt wenste maken hoeft u niet in te schrijven maar kunt u uw deelname gewoon bevestigen door te mailen naar info@openroads.be.

Helaas, de inschrijvingen zijn gesloten.

Samenvatting

 • Agenda: 6 september 2020 - tussen 12.15 en 13.30 vrije start
 • Locatie: Zeeland
 • Start: Molenstraat, 9180 Moerbeke
 • Prijs: 25 Euro per persoon
 • Inbegrepen: roadbook, goodiebag en 180km plezier.
 • Rondrit: 180 kilometer / 4 uur