Ardennenrit 2019

30 juni 2019 - 200km - Oldtimers & moderne sportwagens

Bastogne War Museum

Het vertrek van deze editie van de Ardennenrit ligt in Bastogne. Meer bepaald bij het Bastogne War Museum, waar we ontvangen worden met een drankje en een koffiekoek vanaf 13.00. Na de briefing om 13.30 starten we de rondrit.

Adres:

Wens je de expositie van het museum te bezoeken, dan kan dat. Openroads biedt het groepstarief (11 Euro) aan voor deelnemers van de rondrit. Een bezoek neemt een tweetal uur in beslag. Wens je voor aanvang van de rondrit nog iets extra te eten, dan kun je terecht in de cafetaria. De mogelijkheden zijn hier te vinden: https://www.bastognewarmuseum.be/nl/uw-bezoek/cafetaria/.


De rondrit

De Ardennenrit is een uitdagende rondrit ontworpen voor de meer gevorderde rijder. Gedurende deze vier uur durende rondrit leggen we ongeveer 200 kilometer af voorbij mooie stukken natuur over bochtige en uitdagende wegen. Dit jaar speelt de Ardennenrit zich hoofdzakelijk af in Luxemburg. Een prachtig gebied om te doorkruisen dat nooit gaat vervelen dankzij de hoogteverschillen en afwisselende landschappen.

Na afloop van deze rondrit wachten wij jullie op met een heuse openlucht barbecue. Deze barbecue is volledig inbegrepen in de inschrijfprijs.


Inschrijven

De inschrijvingen zijn beperkt. De prijs bedraagt 50 euro voor de bestuurder en 30 euro per extra passagier. Daarin zijn een drankje en een koffiekoek bij de start, het roadbook en de barbecue bij de aankomst inbegrepen.

Inschrijven gebeurt volledig via deze website. Vul het formulier in en even later ontvangt u een bevestigingsmail met daarin uw betalingsgegevens en alle informatie samengevat. U bent pas definitief ingeschreven na betaling van het inschrijvingsgeld en ontvangst van de daarbij behorende bevestigingsmail.

Helaas, de inschrijvingen zijn gesloten.

Samenvatting

  • Agenda: 30 juni 2019 - vanaf 13.00, start stipt om 13.30
  • Locatie: Ardennen
  • Start: Bastogne War Museum
  • Prijs: 50 euro voor de bestuurder, 30 euro per extra passagier
  • Inbegrepen: roadbook, snack en drankje bij de start, all-in BBQ bij de aankomst.
  • Rondrit: 200 kilometer / 4 uur