Autofans Tour

15 juni 2019 - 180km - Oldtimers & moderne sportwagens

Autofans

Zoals de naam al sterk doet vermoeden, is Autofans opgericht door en voor echte autoliefhebbers. De organisatie is met haar meer dan 10-jarig bestaan, intussen een gevestigde waarde binnen de autowereld. We kennen Autofans uiteraard van de website met steeds het laatste autonieuws heet van de naald. Maar met de organisatie van enkele niet te missen activiteiten, weet Autofans ook gelijkgezinden te verenigen. De Autofans Tour is daar een perfect voorbeeld van. Na de succesvolle verjaardagseditie van vorig jaar, doet Autofans hiervoor ook dit jaar terug beroep op Openroads. Een geslaagde samenwerking die opnieuw veel moois in petto heeft.


Startplaats: Landlust

Landlust is een gerenoveerde boerderij, in het groene hart van Vlissingen-Oost. We verwelkomen de deelnemers vanaf 12.30 op dit fantastische domein. Terwijl de inschrijvingen plaatsvinden serveren we een lichte lunch in de vorm van een drankje en twee broodjes. Na de inschrijvingen, geschat omstreeks 13.15, houden we de briefing en aansluitend de start van de rondrit. Na de rondrit komen we opnieuw aan bij Landlust waar we gezellig kunnen napraten terwijl we genieten van een Italiaans diner.


Concept: Midden Zeeland

Nu het debat over de klimaatverandering op temperatuur begint te komen, is ook de globale stijging van de zeespiegel een hot topic geworden. Voor de Nederlanders echter, is waterproblematiek niks nieuws. In 1958 werd een plan goedgekeurd om de waterproblematiek waarmee de Lage Landen te kampen hadden aan te pakken, met vervolgens de start van wat 25 jaar aan constructie en innovatie betekende. In 1997 werden de werken officieel voltooid en sindsdien wordt het Delta plan aanzien als een van de meest ambitieuze projecten die het land ooit heeft gekend. De grootste projecten waren de Zeeland brug en het kunstmatig aangelegde eiland Neeltje Jans van waarop de grootste stormvloedkering ter wereld vertrekt. Deze twee projecten leren we kennen tijdens deze 180 kilometer lange rondrit. Gezien het thema water is, zal ook onze tussenstop ons daar een ruime blik op gunnen.


Inschrijven

De inschrijvingen zijn beperkt. De prijs bedraagt 55 euro per persoon. Daarbij is een lichte lunch, tussenstop, Italiaans diner en roadbook inbegrepen.

Inschrijven gebeurt volledig via deze website. Vul het formulier in en even later krijgt u een bevestigingsmail met daarin de nodige betalingsgegevens en alle informatie nog eens op een rijtje. U bent pas definitief inschreven na betaling van het inschrijvingsgeld en de daarbij behorende bevestigingsmail.

Helaas, de inschrijvingen zijn gesloten.

Samenvatting

 • Agenda: zaterdag 15 juni 2019 vanaf 12.30
 • Start: Landlust: Landlustweg 1, 4455 TK Nieuwdorp, Holland
 • Finish: Landlust: Landlustweg 1, 4455 TK Nieuwdorp, Holland
 • Kostprijs: 55 EUR btw incl. per persoon
   Daarin is inbegrepen:
  • Lichte lunch
  • Roadbook
  • Een drankje tijdens de rondrit
  • Italiaans diner