Sharknose tour

16 juni 2019 - 200km - Sharknose BMW voertuigen

Sharknose Tour

De Sharknose Tour is een rondrit die zich toespitst op BMW´s met de typische spitse neus uit de jaren 60-80. De rondrit start in Torhout, waarna we de polders verkennen aan de hand van een roadbook en een aantal tussenstops. We nemen de tijd om elkaars wagens te bewonderen, alsook een bezoek te doen aan Munich Icons waar tal van interessante projecten te bekijken zullen zijn. Na de rondrit kan de deelnemer napraten met een drankje of aan tafel gaan en genieten van onze optionele barbecue.


Heuvelhof

Gelegen in een historisch kader naast het kasteel van Wijnendaele is Brasserie Heuvelhof niet zomaar een brasserie. Zij serveren een verse, verfijnde keuken met oog voor detail, een vleugje nostalgie alsook een look-up naar het vernieuwde. In hun hedendaags interieur kunt u terecht voor een snelle lunch, snack of één van hun culinaire suggesties volgens het marktaanbod.

Het Heuvelhof is daarom de perfecte plaats om de Sharknose Tour te laten starten en eindigen. De deelnemers komen bij aan tussen 9.00 en 9.30, waar wij de inschrijvingen afwerken en jullie trakteren op een glaasje. Om 10.00 starten we met de briefing en vervolgens starten wij de rondrit. Na afloop van de rondrit komen de deelnemers hier terug aan, waar ze kunnen genieten van de optionele barbecue.


Munich Icons

Munich Icons is een bedrijf die zich toespitst op de sharknose BMW. Ze voorzien in hun ruime werkplaats alle technische knowhow voor het onderhoud van uw wagen, maar daarnaast zijn ze vooral actief bezig met het restaureren en restomodden van de sharknose. Yves Decan, de drijvende kracht achter Munich Icons, heeft al jaren een passie voor deze generatie wagens en zorgt er voor dat ze in ere worden gehouden, alsook gebruikt waar ze voor dienen.


Samenvatting