Zeeland Classic

5 mei 2019 - 200km - Oldtimers & moderne sportwagens

Concept

Deze toeristische rondrit brengt je via de rustige wegen van Zeeland, voorbij enkele van de mooiste bezienswaardigheden die de streek te bieden heeft. De ongeveer 200 kilometer lange route brengt puur rijplezier, gekoppeld aan ongerepte stukjes natuur die iedereen zullen bekoren.

Deze rondrit is ontworpen om maximaal rijplezier te bieden voor elk type wagen en bestuurder. Er zijn bochtige secties, uitgestrekte natuurgebieden en weinig verkeer. Bovendien is er rekening gehouden met wagens met een beperkte bodemvrijheid. Hoewel de term "Classic" in de naam van de rondrit voorkomt, zijn uiteraard ook moderne wagens welkom. Ook motorrijders zijn welkom, maar hou er rekening mee dat als bestuurder van een motorfiets, het navigeren met een roadbook wel een extra uitdaging kan vormen.


Rennsport Chiptuning

Het vertrek en eindpunt van deze editie van de Zeeland Classic ligt in Maldegem. Dit jaar starten we bij Rennsport Chiptuning, waar we ontvangen worden met een drankje vanaf 12.30. Na de briefing om 13.00 vertrekken we richting Zeeland. Ook na afloop van de rally komen we hier opnieuw samen voor drankjes en snacks.

Adres:


De rondrit

Dit jaar brengt de Zeeland Classic ons langsheen de vele troeven van Zeeuws Vlaanderen. Beginnen doen we in eigen land, maar al snel ruilen we België voor een grote portie natuurpracht, kwalitatief asfalt en uitgestrekte gebieden. Gedurende de goedgevulde namiddag maken jullie kennis met de kust en het binnenland van Zeeland. Hierbij besteden we vooral aandacht aan kleine afgelegen wegen, waarbij lintbebouwing slechts een vage herinnering wordt. Halfweg houden we halt met zicht op wat Zeeland typeert: water. Na de tussenstop begeven we ons heel even in hogere sferen, waarna we verder gaan op hetzelfde elan tot de 200 kilometer bereikt zijn.


Inschrijven

De inschrijvingen zijn beperkt. De prijs bedraagt 25 euro per persoon. Daarin zijn het roadbook, snacks bij de aankomst en drankjes bij alle stops inbegrepen.

Inschrijven gebeurt volledig via deze website. Vul het formulier in en even later ontvangt u een bevestigingsmail met daarin uw betalingsgegevens en alle informatie samengevat. U bent pas definitief ingeschreven na betaling van het inschrijvingsgeld en ontvangst van de daarbij behorende bevestigingsmail.

Helaas, de inschrijvingen zijn gesloten.

Samenvatting

  • Agenda: 5 mei 2019 - vanaf 12.30, start om 13.00
  • Locatie: Zeeland
  • Start: Rennsport Chiptuning: De Gevels 1, 9991 Maldegem
  • Prijs: 25 euro per persoon
  • Inbegrepen: roadbook, drankjes bij de stopplaatsen en snacks bij de aankomst.
  • Rondrit: 200 kilometer / 4 uur