AutoGids Youngtimers Rally

11 juni 2023 - 220km - Youngtimers

De rondrit

De AutoGids Youngtimers Rally is dit jaar aan zijn zevende editie toe en vanaf dit jaar slaan AutoGids en Openroads de handen in elkaar om van dit event een succes te maken. De 170 deelnemers zullen genieten van een ongeveer 200 kilometer lange rondrit die zich vooral richt op youngtimers, al is iedereen welkom met een wagen met een modeljaar tussen 1970 en 2005.

Deze editie speelt zich af in de Ardennen en heeft als thema "Circuits uit het verleden". De Ardennen hebben immers een rijke geschiedenis wat motorsport betreft en daar maken we graag kennis mee op een ontspannen manier. Ook aan de innerlijke mens wordt gedacht, zo zijn een aantal stops voorzien waar we even tot rust kunnen komen en elkaars wagens kunnen bewonderen.


Golden Lakes

Het Golden Lakes hotel vormt de start en eindlocatie voor de 2023 editie van deze rondrit. We genieten er tijdens de registratie van een continentaal ontbijt met zicht op de meren van l'Eau d'Heure en ook na de rondrit praten we hier gezellig na tijdens het vier-gangen diner.

Adres:

Na de rondrit komen we hier opnieuw aan, rijder en bijrijder kunnen rechtstreeks bij Golden Lakes afspreken en een wagen achterlaten op de parking gedurende het event. Wie wenst te overnachten kan kamers reserveren via de website van het hotel.


Maredsous

Naast de circuits kent de Ardennen nog meer geschiedenis, zo houden we even halt bij de abdij van Maredsous. Dit bouwwerk stamt uit 1872 en beschikt over een prachtige tuin die het decor zal vormen van onze lunch. We maken er kennis met de lokale specialiteit en proeven er een gerecht waarin kaas verwerkt zit van eigen makelij. Bij deze snelle lunch is een non-alcoholische consumptie inbegrepen, safety first!


Inschrijven

De plaatsen zijn beperkt, zo snel mogelijk inschrijven is dus de boodschap.

Inschrijven gebeurt volledig via de website van AutoGids: https://ytr.autogids.be/


Samenvatting

  • Agenda: 11 juni 2023 - vanaf 08.00, start stipt om 10.00
  • Locatie: Ardennen
  • Start: Golden Lakes Hotel: Route de la Plate Taille 51B, 6440 Froidchapelle
  • Inschrijven: https://ytr.autogids.be/
  • Rondrit: 220 kilometer / 4 uur