Polderrit

26 maart 2023 - 200km - Oldtimers & moderne wagens

De rondrit

Ons seizoen start normaal steeds met de Zeeland Classic, maar wegens grote vraag starten we het nieuwe jaar dit jaar iets vroeger. We bezoeken de polders aan de hand van een uitdagend roadbook, voor de gewassen te hoog staan om nog veilig van deze regio te kunnen genieten. Vertrekken doen we vanuit Zuienkerke waarna we de kleine weggetjes tussen de kust en Diksmuide ontdekken, met een ambachtelijke tussenstop halfweg waar we even kunnen rusten na al dat rijplezier. De ongeveer 200 kilometer lange route brengt puur rijplezier, gekoppeld aan ongerepte stukjes natuur die iedereen zullen bekoren.

Deze rondrit is ontworpen om maximaal rijplezier te bieden voor elk type wagen en bestuurder. Er zijn bochtige secties, uitgestrekte natuurgebieden en weinig verkeer. Bovendien is er rekening gehouden met wagens met een beperkte bodemvrijheid.


Polderwind

Domein Polderwind is een prachtig gelegen nieuw hotel tussen Blankenberge en Brugge. Het hotel spitst zich toe op de meer avontuurlijke bezoeker en biedt faciliteiten voor watersporten op hun private meer. In de zomer is het tevens mogelijk er te slapen in een vlot op het meer. Deelnemers die wensen te lunchen kunnen dit, maar dienen te reserveren via hun website.

Adres:

Na de rondrit komen we hier opnieuw aan, rijder en bijrijder kunnen rechtstreeks bij Polderwind afspreken en een wagen achterlaten op de parking gedurende het event.


Inschrijven

De inschrijvingen zijn beperkt. De prijs bedraagt 25 euro per persoon. Daarin zijn een drankje bij de start, het roadbook, een verfrissende tussenstop halfweg en 200 kilometer plezier inbegrepen.

Inschrijven gebeurt volledig via deze website. Vul het formulier in en even later ontvangt u een bevestigingsmail met daarin uw betalingsgegevens en alle informatie samengevat. U bent pas definitief ingeschreven na betaling van het inschrijvingsgeld en ontvangst van de daarbij behorende bevestigingsmail.

Helaas, de inschrijvingen zijn gesloten.

Samenvatting

  • Agenda: 26 maart 2023 - vanaf 12.30, start stipt om 13.00
  • Locatie: Polders
  • Start: Hotel Polderwind: Polderwind 4, 8377 Zuienkerke
  • Prijs: 25 euro per persoon
  • Inbegrepen: roadbook, drankje bij de start, een verfrissende tussenstop en 200km plezier.
  • Rondrit: 200 kilometer / 4 uur