OPENROADS

Gepassioneerd door autorijden, biedt Openroads rondritten en rally’s aan vanuit eigen organisatie, alsook volledig op maat van uw onderneming, vereniging, club of vriendengroep. Wij creëren een roadbook uitgetekend naar wens dat u steevast leidt over de mooiste autoroutes in Europa. Aangevuld met diverse optionele diensten waaronder professionele autofotografie. Neem snel contact met ons op voor uw oldtimer evenementen, oldtimer rondritten en andere auto meetings.

B2B

Een rondrit op maat van de klant

U wenst een rondrit te organiseren voor uw event? Reken hiervoor op de kennis en ervaring van Openroads. Wij garanderen een verzorgd roadbook, spraakmakende fotografie, vlotte opvolging van de inschrijvingen en een streven naar perfectie.

B2C

Rondritten vanuit eigen organisatie

Naast rondritten voor klanten organiseert Openroads jaarlijks ook een aantal rondritten volledig volgens eigen organisatie. Een ideale kennismaking met onze manier van werken of gewoon een leuk dagje uit met de wagen langsheen exceptionele wegen.

Kalender

Onze kalender brengt een overzicht van alle evenementen voor het komende jaar die reeds bevestigd zijn. Deze omvat zowel evenementen voor klanten, alsook eigen events. Private evenementen worden niet weergegeven.

17 maart 2019

4 Biz & Cars Q1

De 4 Biz & Cars rondritten spitsen zich toe op ondernemers met een hart voor motoren. We brengen vier rondritten waarvan dit de eerste is, met als thema Zeeland. Gedurende deze rondrit brengen wij ondernemers dichter bij elkaar op een leuke manier.

27-28 april 2019

Nieuwpoort Drivers Days

De Nieuwpoort Drivers Days is een jaarlijks terugkerend evenement voor de liefhebbers van alles wat met wagens te maken heeft. Dit jaar worden niet alleen drie rondritten voorzien, maar is er ook een static show, een concours d'élégance en diverse randanimatie.

Zondag 28 april 2019

Luxury Leads Rally

De 230km lange Luxury Leads Rally brengt de deelnemers voorbij de meest idyllische plekjes in Zeeland. Uitgestrekte natuur en indrukwekkende waterpartijen brengen rust tijdens deze uitgebreide gastronomische rondrit.

Zondag 5 mei 2019

Zeeland Classic

Een vaste waarde op de Openroads kalender. Perfect voor de beginnende navigator, maar toch uitdagend genoeg voor de ervaren teams. Verwacht een leuke dag met 200 kilometer rijplezier en wat leuke stops onderweg.

Zondag 22 september 2019

WAX-IT Rally 2.0

Een hoogstaande rally voor liefhebbers van mooie wegen, gastronomie en een leuke sfeer onder de deelnemers. Deze rondrit spitst zich toe op klassieke, elektrische en moderne sportwagens.

Nieuwsbrief

Nooit meer een rondrit missen? Schrijf u in op onze nieuwsbrief